Post by tioncidadinto on Feb 19, 2022 2:25:18 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats padidina išteklius ▞▞▞
▞▞▞ Scary Teacher 3D 2022 version ▞▞▞
Neblogas žaidimas, bet bandyti priversti žaidėją pirkti energiją dar žaidžiant šį žaidimą yra mažai.
Tai geras žaidimas, man patinka. Bet tau TAIP GREITAI pritrūksta energijos!!! Ir skelbimai netinka energetiniams gėrimams, monetoms ar užuominoms. Taip pat jūs turite mokėti, kad atrakintumėte kitus skyrius, kurie yra džiugūs.
Tai geras žaidimas, kurį myliu, bet vieno dalyko, kurio nekenčiu, yra jūsų ištvermė, taip sunku gauti gėrimų, taip pat jūsų ištvermė NIEKADA nesikeičia, todėl priklausomai nuo to, kiek energetinių gėrimų rasite, priklauso nuo to, kiek ilgai ištversite, taip pat nuo energetinių gėrimų. Niekada neperkraukite, todėl būsite pasmerkti, jei jie to nepataisys, aš nustosiu žaisti...
Man patinka ši programa, aš neturiu ką pasakyti"🤟👍👍, bet vienas lygis yra atlaisvintas ir atrakinama daugiau lygių, kad gautumėte pinigų 👎👎
Man tai patinka, nes tai nėra baisu mokymas. Suprask, mokymas nėra baisus. Ir tai labai geras žaidimas ir man jis patinka. Aš jį įsimylėjau.
Neblogai beveik dvejų metų žaidimui, tai puikus žaidimas, bet nors viskas taip brangu ir viską labai sunku rasti
Blogas žaidimas, tu turi būti labai piktas su ja ir išstumti ją pro langą, taip pat blogas valdymas ir tai nėra smagu, o išdaigos nėra juokingos!
Tai geras žaidimas, bet tai, kad turite energijos, yra tiesiog kvaila. Mano sesuo turi šį žaidimą ir neturi jaudintis, kad išsenka energija, todėl prašau jo atsikratyti.
Scary Teacher 3D Simulator nrr
tai yra liūdna, kai ką tik prisijungiu prie žaidimo, tiesiog atsijunkite ir netgi turi būti su juodu ekranu, šis žaidimas yra blogas, todėl vertinu jį tik 1 žvaigždute, todėl nesupraskite.😳😒
BAISUS MOKYTOJAS
Tai tikrai smagus ir juokingas žaidimas. Man patinka jį žaisti, bet norėtųsi, kad namuose būtumėte kaip kažkas, kas gali pasikeisti kiekviename lygyje. Tiesiog sakau☺
Turite mokėti, kad pereitumėte į kitą skyrių ir norėčiau, kad būtų galima nemokamai pereiti į kitus žaidimo skyrius. Man tai šiek tiek nepatinka ir manau, kad kiti žmonės norės, kad jis būtų nemokamas, kad pereitų į kitus skyrius. Mes norime pamatyti, kas vyksta kituose „Scary Teacher 3D“ skyriuose, norime būti sąžiningi, kad visi žmonės galėtų eikite į visus skyrius. Tai buvo labai susijaudinęs, tada pamačiau, kad tai nėra nemokama, ir dėl to nuliūdau, kad noriu pamatyti, kaip viskas baigsis.
Panašus kaip močiutė. Daug daiktų aplink kurie irgi klaidina ir tai suteikia įdomumo ;D
Buvo labai smagu. Vienintelis atvejis, kai įvertinau jį keturiais, buvo todėl, kad kartais jis sugesdavo ir kai kurie daiktai sunkiai pasislėpdavo, bet kitu atveju tai yra grotelių žaidimas, kurio lygis man buvo sugadinti suknelę ir išgelbėti katę!
Šis žaidimas yra įdomus, bet problema ta, kad miss t įstringa sienoje ar stale ir tai yra problema, nes aš turiu sugauti, kad atsikratyčiau, duočiau 5 žvaigždutes, jei išspręstumėte šią problemą
Geras žaidimas bet aš nežinau kaip su jų sukinėtis🙄🙄🙄🙄🙄🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Man jis patinka tik kaško trūksta bet nežinau ko?!
Labai kietas žaidimas! Siūlau išbandyti.
Puikus žaidimas, norint pasiekti atrakinimo lygį, reikia per daug laiko ir tiek daug pinigų
Kodėl negaliu atidaryti 2 skyriaus 😔😔😔
Man tai patinka, nes jame yra mergina! 😘Ir žaidžiau daug kartų! ir daugiasluoksnis! Tiesiog pažaisk ir aš pasistengsiu prisijungti prie jūsų, vaikinai, o purpuriniai gėrimai bus geriausi nei auksiniai ir mėlyni! Ir žaisti su kitais žaidėjais🤩😘
Video: SCARY TEACHER 3D MANDELA EFFECT LESSON 2021, Spalio Mėn. Anonim. Ištyrus šias klaidas renkantis drabužių spinta, bet kuri mergina gali tapti moderni
Viskas gerai, bet jūs turite žiūrėti vaizdo įrašus, kad padarytumėte daug dalykų, ir jūs galite atlikti tik apie 17 mažų misijų, o kiti 2 skyriai kainuoja 2 USD ir trunka tik apie 2 minutes, todėl atsisiųsti laiko tikrai neverta.
tai pats blogiausias žaidimas, kuris visą laiką vėluoja. lažinuosi, kad šis žaidimas neišgąsdins kūdikio. ir jūs turite mokėti už kai kuriuos lygius. niekas net neturėtų mokėti už šį žaidimą. skiriu 0 žvaigždučių.😡😡
Žaisk Scary Teacher chapter II · internetinis žaidimas - free ...
Scary Teacher 3D Simulacije naqx
Baby Granny vs Spider man Hulk - Scary Teacher 3D Doctor Take ...
„Garbanotas Rolis“ - iš vaikystės tortas - Desertas 2021
Scary Teacher 3D Simulator qqz
Neina valdyt avataro... Eini į prieki, kai aš valdau į šoną.☹☹☹☹☹☹
Buvo tikrai sunku, bet tikrai smagu. Tiesiog buvo taip šaunu, bet buvo taip sunku ir buvo tiek daug skelbimų, bet be to buvo smagu, aš tik 2 ch., bet taip, tai smagu ir juokinga
Tai labai blogas žaidimas, jis užima per daug vietos mano telefone ir net neleidžia man įveikti lygio, kai bandau užklijuoti juostelę ant torto tiesiogine prasme, kai panelė T ateina atsiimti torto. turiu pakankamai laiko paziureti, ar man patiktu pabandyti padeti kitu kampu tai neveikia bandziau su tuo padaryti video, bet net nepavyko pereiti lygio, buvo taip gėda, kad net negalėjau išlaikyti lygio dabar šimtai žmonių tai žiūri taip gėda, kad neįdiegsiu šio žaidimo
Remdamasis visu jūsų vaikino aprašymu, manau, kad tai yra puiki programa, bet aš negalėjau gauti pirmos spąstų, todėl net negalėjau pradėti žaidimo labai nusivylęs, aš nusipirkau vieną spąstą ir jis man jo nedavė.
Puzzlespiel Strategie qsi
Valdymas toks blogas. Bet žaidimas teigiamas.
Scary teacher 3d ПРАНКИ над УЧИЛКОЙ! ... išskirtinai „iPhone 5“, tačiau dabar kūrimo komanda pritaikė programą suderinamai su „iOS“ir „Android“telefonais.
B gv
Squid Game (오징어 게임) vs Scary Teacher 3D Miss T and 3 Neighbor with ... Dominykas Milašius | Edukacinės simuliacijos.
Vilre Sveiki
Žaidimas įdomus, bet 2 lygis neįmanomas, yra durų užraktas, bet aš einu pro langą
Puikus žaidimas man patinka šis, bet antras neatrakintas skyrius buvau toks piktas, todėl prašau sutvarkyk tai ir atrakink
Tai smagus žaidimas ir labai smagu jums, vaikinai, tačiau jame yra daug priedų ir daugybė žvaigždžių, kad gautumėte užuominų, o energetinius gėrimus sunku rasti, tačiau tai įdomus žaidimas kiekvienam. Linksmų Kalėdų 🎄😊
Vau
Gerai
user logai. - Future Website of tryda
Labai geras žaidimas man jis labai patinka.Tai turbūt mano pats megstamiausias žaidimas
Man nepatiko tai, kad jūs neturėjote jokių monetų ir turėjote už jas mokėti ir žiūrėti vaizdo įrašus. Man vaizdo įrašai visą laiką net neveikė.
Video: SCARY TEACHER 3D MANDELA EFFECT LESSON 2021, Lapkritis. Anonim. „Žvaigždžių karų“ visata visuomet skyrė didelę reikšmę santykiams tarp mokinio ir
Labai dziugu matyti kaip kiti zmones sukuria tokius nuostabius zaidimus
Viskas gerai, išskyrus vieną dalį. Aš įdėjau vorą į jos knygą ir net pabėgau, kol ji nespėjo manęs sugauti, bet vis tiek pralaimėjau??? Kas su tuo?