Post by tioncidadinto on Feb 19, 2022 2:06:35 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами неограничен брой точки ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Играта има добра графика и звук с разумно количество реклами. Играта изобщо не е предизвикателна. Получих 3 звезди на повечето нива от първия опит. Това може да е добра игра за деца, но мисля, че е твърде лесна дори за обикновени геймъри.
Започва добре, но след известно време ви принуждава непрекъснато да гледате 30-секундни реклами, за да продължите да играете.
Страхотно навсякъде, но когато първо се науча да играя, екраните със съвети продължават да се появяват за кратка секунда и след това да изчезват, преди да мога да ги прочета. Досадно и безполезно. Иначе добра игра.
Bubble Shooter Gündelik yif
Влюбен съм, след като играеш това, научаваш се да играеш останалите, някои се откъсват и променят цвета на топките. Но ми харесва тази игра, облекчаване на стреса Актуализация 10-29-21 Наистина ми харесва тази игра, стигнах до ниво 239, след което топките спряха да се спускат, през цялото време топките сменят цвета си, когато съм точно в средата на играта . Нямам проблем да играя в супер тежките игри, но това ниво дори не е правилно, няма начин да се играе това ниво. 11-10 бяха на ниво от седмица, сега грешки, променете цветовете на топката
Твърде много реклами. Реклама за различно приложение след всяко ниво е изключително досадна. Реклама за „абониране“ за премахване на реклами след всяко ниво също е досадна. Рекламите в долната част на екрана имат проблеми. Настоятелно за покупки в приложението. Самата игра не е лоша. Прицелването е трудно със свръхчувствителни сензорни екрани. След това ще се деинсталира, за да се намери друга игра за стрелба с балончета.
Bubble Shooter Viking Pop Casual games rzh
Играта е добра. Благодаря ви, че ми помогнахте да намеря "без опция за реклама!" На стойност $1,99!
Харесвам играта и факта, че имате възможност да гледате реклама, вместо просто да я насилвате
Много пъти не се дават достатъчно "топки-стрелци", за да се изстрелят всички мехурчета. Ударите се губят, защото цветът на стрелящите топки не съвпада с мехурчетата, които трябва да изскочат. Само 3 допълнителни топки могат да бъдат получени чрез гледане на реклама и само 5 могат да бъдат "купени" от спечелените златни монети. Бустерите отдолу се изчерпват твърде бързо. Играх това през февруари, реших да видя дали нещо се е подобрило. Не, много харесвам ярките цветове. Иска ми се да не е толкова разочароващо да „изпуснеш всички мехурчета“.
МРАЗЯ рекламите!!! Толкова досадно, че ще изтрия цялата игра
Добра игра за губене на време! Бих казал, че има твърде много добавки, но си заслужава загубеното време
Играл съм много игри със стрелба с балончета, тази е най-добрата!! не е нужно да харчите пари, за да продължите да играете (очевидно опция за екстри) за разлика от други игри със стрелба с балончета, вие всъщност имате страхотен шанс да победите нивото, без да се налага да купувате никакви екстри! страхотно е пробвай!!
Тази игра е толкова проста и забавна, колкото е. Играя от около седмица и изобщо не съм докосвал нито един от специалните балончета, нито съм използвал монетите си! Абсолютно игра, която си струва да играя винаги, когато трябва да се отпусна, тъй като не предизвиква ненужен стрес от необходимостта да завърша всеки така наречен ежедневен куест или да се изкача нагоре. Смятам, че всички тези предимства напълно си заслужават броя на рекламите, главно тъй като не сме принудени да харчим пари за елементите на играта.
Забавна игра. Дайте много награди. Щедър... Рекламите обаче са досадни
Пускащи се вампирски мехурчета, които се регенерират са гадни, по-скоро като зомбита мехурчета, те не умират....🤷♂️
Еее...Общо с най-добрите анимации. С твърде много реклами като череша отгоре.
Много проблеми, не зарежда всички функции.
Се влошава. Нов проблем. Купете усилвател на ниво и бъдете накарани да го използвате, дори ако не искате! Също така обещанието за поправка на фалшивата оценка, която получавате след отваряне на всеки! Гръден кош не беше вярно. Все още се случва и Рейтингът така или иначе нищо не означава!. Сега ми дават връзка, за да дам повече информация и всичко това е техните условия. Сега нула звезди. Почти време е да деинсталирате и да получите по-добра версия на игра с балончета
Добра игра, но с много реклами
Добре, предполагам, но като много игри с балончета, системата за точкуване е пълна мистерия. Не е най-добрият от този тип и не е най-лошият. Основният ми проблем е последователният срив, който изглежда се случва на случаен принцип. Ако това продължава да се случва, вероятно ще трябва да го изтрия.
Страхотна игра за прекарване на време, някак пристрастяваща. Не е трудно, не е лесно.
Искрено се радвам, че изтеглих това. Отне около петдесет долара, за да премахна рекламите завинаги. Не плащайте, за да спечелите. Няма ограничение за пет живота. Можете да гледате реклами или да плащате за допълнителни екстри, но те определено не са необходими, за да успеете или да се насладите на играта. Всъщност сам отворих магазина за игри, за да публикувам тази оценка, защото ми хареса много повече от алтернативата на марката.
Стигна до ниво 675. Пътят към много добавки. Писна ми да гледам добавките на "ЖЕЛАНИЕ". Играта обаче е забавна. Започнах само да минавам нива с 3 звезди, но се отказах от това след ниво 75. Играта на странични игри натрупва резултат и функции за преминаване на нива в основната игра.Не преоткрива колелото, що се отнася до играта, но е много излъскана и забавна. Цялостната тема е невероятно сладка, без да е досадна. Харесайте опцията да гледате реклами, за да получите допълнителни артикули, предпочитайте това, за да плащате, за да спечелите неща. Единственото нещо, което бих искал да има, е чист аркаден режим с високи резултати.
Обратно. Защо се отървахте от частта за лопатата/сандъка? Правенето на пари беше много полезно! Шансът за ежедневно усилване е по-добър.Все още не можете да спечелите достатъчно пари, за да купите увеличения. Сега какво? За да получите 60 монети вместо 30, трябва да гледате реклама всеки път! Защо не повече монети за преодоляване на нивото? Ще му дам малко време, но може да е за последен път.
Изчезнал. Имах толкова много нива, отключени хиляди долари, натрупани и всичко изчезна.... Щракнах върху него, за да играя както обикновено, и ме кара да започна отначало. Всичко е изтрито
Това определено е една от по-добрите игри с балончета. Наистина е сладък и очарователен, подходящ за деца и възрастни. Все още съм в началото на играта, но ще рискувам с пет звезди. Повечето от игрите с балончета дори не мога да премина през първото ниво. Има страхотен баланс между трудност и внимание на играча.
Това е просто рекламен софтуер. Първо трябва да гледате реклами, за да играете на всяко ниво
Играта започна да е забавна, докато нищо не се промени. И трябваше да имаш пари "винаги", за да имаш амуниции. Така че поне бихте могли да играете и ако сте загубили живот, те взеха всичките ви точки, дори точките, които дойдоха от предишната игра.. променете стила си, моля..
Играта е добра. Ниската оценка е заради тъпите реклами след всяко ниво. Махнете ги тия реклами. Само изнервят.
Не можете да съберете повече от 1000 или повече монети наведнъж, без значение колко играете, и те се нулират всеки ден. В приложението иконите за покупка покриват картата, което пречи на избора на ниво. Някои нива също са предназначени да ви принудят да правите покупки или да получите лош резултат. Вероятно биха продали повече монети, ако ви позволят да натрупате стойностна сума като начало. Граматиката и правописът в играта също са изключително лоши.
Играх един час.... Сега има нужда от wifi за изтегляне на актуализация...какво Моите неограничени клетъчни данни вече не са добри Толкова ми писна от целия този бик, че се връщам към гледане на телевизия
Твърде много проблеми. Замръзва често по време на игрите ми.
Самата игра е като всеки друг стрелец с балончета, рекламите са малко мръсни, има една реклама geico, която решава да отвори 20 хром раздела
Играта е твърде лесна и стана монотонна, играх през първите 30 нива без никакви затруднения. Също така наистина ли е необходимо да пускате реклама на цял екран след всяко отделно ниво!
Горе главата. След като достигнете ниво 6, можете да гледате тези прекрасни реклами, след като завършите всяко ниво. категорично не препоръчвам тази игра.
Добре, ще дам реален преглед, защото се почувствах зле. Играта всъщност е доста хубава, не изглежда да ви бомбардира с реклами, както правят повечето игри и аз се озовах да играя играта за известно време и мога да кажа, че се забавлявах с нея. Не харесвам обаче постоянното искане за оценка, също така изглеждаше, че не мога да затворя прозореца, когато се появи, което ме принуди да затварям и отварям отново играта често. Също така започнах да получавам тези изскачащи прозорци много рано в играта, което също ги направи досадни.
Както повечето игри с плащане за печалба, това е лесно и забавно за известно време. Точно около ниво 72, вие сте свършили бонусите и трябва да започнете да инвестирате истински пари, за да завършите нивата. Въпреки че мога да разбера желанието да се правят тонове пари, не съм съгласен с азиатския начин.
Забавно е, докато стигнете до ниво 130 и нагоре, след което ви обърква, като ви дава цветове, които не можете да използвате, принуждавайки ви или да загубите изстрел, или да използвате специален предмет. И има много случаи, когато ви лишава от трета звезда. Това със сигурност не е нещо, което децата биха харесали.
Това е добра игра, която можете да играете без да плащате, но рекламите не винаги работят
Как се отърваваш от мацката? И как снимаш? Това е до утежняване.
Не могат да използват Boosters, докато всичките им реклами не се заредят във фонов режим. Изглежда всички са съгласни, твърде много реклами. Всичко е за парите.
Bubble Shooter - Offline Hra Pro příležitostné hráče moeu
Тази игра е пълна изтръпване на класическата аркадна Taito "Busy A Move". Разгледайте го и сравнете и вижте другите им класики Е, винаги съм бил доста добър в Bust A Move, което направи играта ви изключително лесна за мен. Но това не е основната причина да деинсталирам. Това е свързано с 99% от разрешенията. Защо вашата OFFLINE игра трябва да вижда моите WI-FI връзки, да има пълен достъп до мрежата и да получава данни от интернет? Това ме прави изключително неспокоен. Съжалявам, но деинсталирах.
Забавна и пристрастяваща игра, но бъгава. Връщам се и преигравам предишни нива, за да получа 3 звезди, но след това играта забравя, че спечелих допълнителните звезди. Случва се многократно при нива 65 нагоре.
Изтеглих го, защото имаше нещо за правене по време на пандемията. Беше приятно, но играта се нуждае от повече нива. Завърших за една седмица.
Omg, това е сладка игра, но аз отказвам да купувам монети. Не можете да спечелите достатъчно монети, за да купите дори бустер. 900 за 5 топки, 1000 за 1 бустер, вие 30, ако получите 3 звезди. Закъснява наистина много, спира да работи (замръзва) се изключва винаги и губя печалбата си и бустерите. За пореден път съм на ниво 166 и го спечелих веднъж. Както и да е, сега деинсталирам. Благодаря ти
Тази игра е страхотна с изключение на 30-секундните реклами...изглежда, че е станала по-добра, като съкращава рекламите. Като цяло страхотна игра
Jigsaw Puzzles - puzzle games Пъзели jxeh
Прилична игра, но твърде много реклами. Ще ми хареса повече, ако показват само неподвижни изображения вместо досадни видео реклами. Рекламите обикновено не могат да бъдат пропуснати и са дълги 15 секунди. Не благодаря. Ще намеря друга игра с балончета.
Задоволително 6
При покупките на приложения ме ограбиха 2 пъти. 1. Покупката без реклами не елиминира рекламите. 2. Бях таксуван за покупка на монети, които никога не съм получавал. Когато отидох да се свържа с тях, не получих отговор. Получих това, което платих. Те се грижат за своите клиенти. Забавна игра. Добри хора. Благодаря!
Рекламите развалиха играта. При 35-секундни принудителни реклами между нивата на гледане означава, че гледам повече реклами, след което играя. Кои са най-лошите реклами сега се появяват като банер на горния екран по време на игра, така че не можете да видите къде да стреляте, докато рекламите изчезнат...няма никакъв смисъл!!! Това наистина е прекалено убиващо и много разочароващо от този скок в рекламите в приложенията сега. Очевидно nobdy е разгледал разположението на рекламите или дължината тук, защото това е шега. Няма нужда да имаш толкова много. Това е игра, а не рекламен център.
Типична freemium игра, която ви привлича на по-ниските нива. Лесно се играе и е забавно. По-късно след достигане на по-високи нива (освен ако не плащате за допълнителни топки или непрекъснато гледате видеоклипове за 3 допълнителни топки), играта е непобедима за повечето хора. Оставя ви разочаровани и в крайна сметка ви принуждава да плащате за допълнителни топки. Графиката е добра, така ли?